Healing i Eksjö

Healing i Eksjö

Varmt välkomna till mig här på bloggen och till ett nytt inlägg som ska handla om healing. Vad är det som fyller mig med positiv energi? Visualisera nu att ni sitter vid ett porlande vattenfall. Ljudet av vattnet fyller er med energi och kraft och får ett att må bra. Det kan förstås vara svårt att hitta ett vattenfall ute i naturen. Betydligt enklare är det att gå till ett företag som erbjuder healing i Eksjö. Det är denna healing i Eksjö som har blivit min metod att fylla på min kropp, ande och själ med energi som tar mig till sjunde himlen. Företaget som jag går till för att få hjälp med det här heter Kråkshults healing och massage. 

 

Jag har provat på en del inom healing tidigare och det som fungerar bäst på mig är reikihealing. Det är en mycket kraftfull healing för såväl läkning, lindring och avslappning. Reiki skiljer sig åt från annan healing då behandlaren endast fungerar som en kanal. Reikiutövaren ger inte av sin egen energi utan låter andligt styrd energi flöda igenom sig och överför detta till den som får behandlingen. Det finns så många användningsområden och att det fungerar råder det inget tvivel om. Det här är en healingform som har använts i tusentals år, och eftersom den fortfarande används så är väl det ett bevis om något på att det fungerar! Om ni nu är intresserade av att få bli hjälpta genom denna healing i Eksjö så ska ni känna till att det är till Kråkshults healing och massage ni ska gå. Jag hoppas att ni tyckte att det här var ett intressant inlägg och så vill jag från djupet av mitt hjärta att ni alla ska få chansen att må bättre genom det här. 


Kommentarer är stängda.