Inget varmvatten i huset

Inget varmvatten i huset

Hallå där bloggen! Vi har hamnat i en situation här hemma där vi är i ett stort behov av en rörmokare som kan förse oss med vvs arbeten. Eller jag befinner mig egentligen inte i den situationen utan det är min sambo hemma i Jönköping som sitter i klistret. Jag är ute på arbete och kommer vara borta hela veckan, så det är bara min sambo som är hemma i Jönköping. Det är något fel på vattnet som gör att vi inte får någon värme, vilket inte är något vidare bra med tanke på att det varken går att duscha eller diska. Jag ska dock försöka lösa det härifrån genom att ringa till en rörmokare så att vi kan få hjälp med vvs arbeten. Det är så typiskt att det här inträffar när jag inte är hemma, för även om jag aldrig tidigare har några direkta erfarenheter från vvs arbeten så har jag ändå en bakgrund som gammal hantverkare och det gör att jag besitter viss grundkompetens. Kanske att jag hade kunnat ordna det själv när jag kommer hem men samtidigt så kan jag inte låta min sambo vara utan varmvatten i flera dagar. Jag tror inte att det är några avancerade vvs arbeten som krävs men det är lika bra att vända sig till en skicklig rörmokare, utifall att det skulle vara något mer omfattande fel. Det är lite lustigt att det här inträffade från ingenstans, för igår när jag åkte så var det inget fel på varmvattnet. Samtidigt så kan sådana här saker inträffa utan att man har gjort något särskilt, så det är väl sånt som händer antar jag. Nu måste jag sluta skriva och försöka få tag i en rörmokare så att min sambo kan få varmvatten igen, men ni får ha en fortsatt fin dag!  


Kommentarer är stängda.