Raija Gustafsson Konst

Raija Gustafsson Konst

God dagens gott folk! Vad trevligt att ni har lyckats hitta hit och läser dagens inlägg. En fin dag som denna kommer ni få läsa om när jag upptäckte företaget Raija Gustafsson Konst och den konst i Norrtälje jag hittade där.

Om ni har kommit hit för att läsa ett inlägg om vatten och energi, som jag vanligtvis skriver om, kommer ni kanske bli lite besvikna. Som ni kanske redan har förstått kommer det idag inte alls handla om varken vatten eller energi. Anledningen till det är helt enkelt för att jag blev så positivt överraskad av det här företaget och dess konst i Norrtälje så jag kände mig nästan tvungen till att skriva det här inlägget om dem. Det var faktiskt en kompis till mig som introducerade mig för det här företaget, han är väldigt konstintresserad och ville att jag skulle följa med en utställning. Jag bestämde mig för att ge det ett försök, vilket jag idag vet var ett bra val. Tack vare att jag gav mig iväg på den utställningen kom jag i kontakt med det här företaget, för det var nämligen konstnären som driver företaget som ställde ut sina tavlor. Jag greps direkt av den underbara konsten, det är en riktigt duktig konstnär vi pratar om här. Sedan den dagen har jag varit väldigt intresserad av konst, specifikt det här företaget och dess konst. Med det sagt kan jag verkligen rekommendera er att kolla in det här företaget om ni skulle ha ett intresse för konst i Norrtälje, förhoppningsvis blir ni då lika tagna som jag blev. Förhoppningsvis har ni inte blivit för besvikna över att jag idag har skrivit om något annat än vatten och energi.


Kommentarer är stängda.