VVS i Karlshamn

VVS i Karlshamn

Nu är det torsdag igen och jag hoppas att alla mina läsare haft en bra vecka och ser fram mot att det är fredag i morgon. Eftersom det är så många av er som haft frågor om hur det har gått med de där gamla krånglande rören så tänkte jag skriva ett inlägg om just detta. Jag vände mig till Rörservice Syd som är en firma som erbjuder hjälp inom VVS i Karlshamn, och de såg till att byta ut två rör som var gamla och slitna, och satte in två nya rör, det gjorde susen. 

Det var min chef på fabriken som berättade om det här företaget för mig och berättade att han tyckte att jag skulle vända mig till det här företaget eftersom han själv vänt sig dit och var nöjd med hjälpen. Självklart tyckte jag att det kändes tryggt att anlita Rörservice Syd tack vare denna rekommendation, och det visade sig att rörmokaren var så bra som min chef sagt. Då flera av er läsare befinner er i Karlshamn med omnejd tänkte jag nu att jag ville tala om för er att det här är ett företag som jag tycker att ni också ska vända er till då de kan utföra de allra flesta slags arbeten inom VVS i Karlshamn med omnejd. Det här är ett ganska nystartat företag, men han som har startat Rörservice Syd har 18 års erfarenhet som rörmokare och det inte han kan tror jag inte att någon annan kan heller. Det går även bra för er som bor någon annanstans i Blekinge att höra av er till Rörservice Syd eftersom det är ett företag som hjälper till inom VVS både i Karlshamn men också i hela Blekinge. 


Kommentarer är stängda.